Филми и Сериали

Джулиан Смит с горещ коментар за мераците на „Възраждане“, призова да се осъзнаят… Онлайн информация и резюме

България решава какви отношения да има с НАТО и нищо не ѝ се налага – това каза в отговор на въпрос постоянният представител на САЩ в Алианса Джулиан Смит по повод внесената от „Възраждане“ резолюция в НС за излизането на страната ни от Алианса.

Същевременно тя призова хората, поставящи под съмнение това членство, да се вгледат и да осъзнаят взаимните ползи от него.

България е наистина важен член на този съюз, гласът й се чува всеки ден, тя дава уникален и изключително важен поглед за Черноморския регион в нашите дискусии, каза посланик Смит, като същевременно подчерта:

„България решава сама за себе си какви отношения ще има с НАТО, нищо не се налага на българския народ“, съобщава БНР.

За щастие, българското правителство подкрепя членството в НАТО, добави посланик Смит:

„Бих насърчила тези, които поставят под въпрос ползите от членството в НАТО, да се вгледат внимателно колко много са те за хората в България и колко голям е приносът на България за пакта.

Това е двупосочна улица, в която всяка страна цени другата.

Държавите от НАТО се радват, че България е сред тях и трябва да кажа, че българският ми колега също се радва, че е тук“.

The post Джулиан Смит с горещ коментар за мераците на „Възраждане“, призова да се осъзнаят… appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Джулиан Смит с горещ коментар за мераците на „Възраждане“, призова да се осъзнаят… представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Джулиан Смит с горещ коментар за мераците на „Възраждане“, призова да се осъзнаят… Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Джулиан Смит с горещ коментар за мераците на „Възраждане“, призова да се осъзнаят… Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button