Филми и Сериали

“Господарите“ сринаха “Денсинг старс“ с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО Онлайн информация и резюме

Шоуто за танци „Денсинг старс“ стартира ударно в ефира на bTV, а рекламният клип веднага прави препратка към някои от героите на „Игрите на глада“ и в анчалото всички си помислиха, че родните криейтъри са се вдъхновили от филмовата поредица. 

„Господарите“ стигна до истината, която е далеч по-отчайваща и показаха нагла кражба, която ще ви потресе. Оказа се, че цялото видео на „Денсинг старс“ е изкопирано от английско шоу, като дори мимиките на героите са имитирани до съвършенство. 

„Звездните участници са по-бляскави от всякога, облечени в оригинални и впечатляващи сценични костюми.

В този клип има всичко – красота, пищност, колорит. Истински пир за сетивата, предвкусващи голямо лъскаво шоу. Точно щяхме да поздравим създателят на това цветно видео и попаднахме на промото на английско шоу от 2019 г.“, съскат със зъби „Господарите“, които си умират да разобличават подобни шашми в ефира. 

И двата клипа започват с дама, която си слага спирала и червило, виждаме и еднаквият грим и костюми, движенията на героите на камерата, декорът, всичко е идентично. Клиповете са като две капки вода. Или сценаристите имат еднакво въображение, или копи-пейства продължава да е любим на някои родни криейтъри.

The post “Господарите“ сринаха “Денсинг старс“ с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако “Господарите“ сринаха “Денсинг старс“ с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай “Господарите“ сринаха “Денсинг старс“ с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай “Господарите“ сринаха “Денсинг старс“ с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button