Филми и Сериали

Градусите скачат: Петков с удар по вътрешния министър, в скандала намеси и Борисов Онлайн информация и резюме

Да изясним сагата „Кирил Петков ме покани за министър“ (По Калин Стоянов). Това реши да напише в профила си експремиерът и съпредседател на ПП Кирил Петков. 

Калин Стоянов хвърли бомба: Ако Главчев ме покани за министър…

Депутатът разказа своята гледна точка за назначаването на шефа на вътрешното ведомство в оставка. А ето и какво сподели той пред аудиторията си:

„Когато се съставяше кабинета Денков-Габриел, първото предложение за министър на вътрешните работи дойде от Борисов.

Борисов предложи Атанас Илков, за когото нашата проверка показа, че е с близки контакти с ГЕРБ-ДПС. Отказахме.

След това Мария Габриел (значи пак Бойко Борисов) предложи Калин Стоянов.

Нашата проверка в първия момент и впоследствие моят разговор с г-н Стоянов не показа пряка зависимост, но последващите действия и бездействия на вътрешния министър ни опровергаха многократно.

Заключението е: няма “независим” кадър, ако идва като препоръка от Борисов! ГЕРБ-ДПС никога не правят случайни ходове, особено ако става въпрос за МВР.“

The post Градусите скачат: Петков с удар по вътрешния министър, в скандала намеси и Борисов appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Градусите скачат: Петков с удар по вътрешния министър, в скандала намеси и Борисов представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Градусите скачат: Петков с удар по вътрешния министър, в скандала намеси и Борисов Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Градусите скачат: Петков с удар по вътрешния министър, в скандала намеси и Борисов Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button