Филми и Сериали

Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО Онлайн информация и резюме

Певицата Диона изглежда не се притеснява от факта, че бе спипана да шофира под въздействието на наркотични вещества. Тя отричаше това да е вярно и заяви, че заради снимки на студа е била „Нурофен“. И очакваше кръвните проби, които излязоха и доказаха нейната вина. 

Пайнерката реши да използва този случай за реклама и това, което се случи в пловдивска дискотека с участието на колегата й Константин ядоса много дизайнерката Евгения Борисова и още много други хора в социалните мрежи.

 

@bushidoclubplovdiv

♬ original sound – ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ️‍

Диона се появи на участие на Константин и му подари една опаковка от хапчетата, а той не спря да я нарича „лечителката“. Опита се да се пошегува с нея, питайки я дали полицаите са я събличали гола в ареста. „Защо не съм полицай да видиш какво ще ти причиня“, каза той на микрофона. 

От самото заведение пък пуснаха част от анонса в новинарските емисии, където обявиха за скандалния арест на певицата. А тя видимо се забавлява с цялата ситуация. 

Това ядоса много дизайнерката Евгения Борисова, която си позволи публично да порицае това нагло и безотговорно поведение. 

„По-трагично от прост човек е този който харесва това. Няма лошо етноса, простотията и неграмотността, защото тя не застрашава нечий живот, но наглостта и иронията към тази постъпка е потресаваща.

Хората качили се зад волана пияни и друсани се извиняват на обществото и феновете си и са достатъчни две гънки мозък и щипка морал, за да работят върху проблема си и да признаят грешката си.

Войната на пътя я правят точно такива неморални индивиди, които не смятат за проблем това, че шофират в неадекватно състояние и избиват невинни на пътя. Честно казано и аз понякога нямам думи……. Простащината е превзела тази територия наречена България. Бог да пази малкото нормални останали тук“, коментира тя под двете скандални видеа от нощен клуб в Пловдив с участието на Константин и Диона.

@bushidoclubplovdiv

♬ original sound – ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ️‍

The post Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Известна дизайнерка попиля друсаната Диона и Константин за тази им постъпка в нощен клуб ВИДЕО Онлайн

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button