ЛАЙФСТАЙЛ

Клинт Истууд неузнаваем на 93 години СНИМКИ

Звездата от „Мръсния Хари“ Клинт Истууд изглеждаше неузнаваем, докато присъстваше на рядък публичен годеж с любителката на животните Джейн Гудол.

Бившият екранен стрелец, който в момента кара 93-ата си година, изглеждаше добре, докато седеше срещу съпругата си Джейн по време на светско събитие, провело се в Културния център Сънсет в Кармел-бай-дъ-Сий в Калифорния.

Клинт изглеждаше напълно различно от първите си дни в Холивуд, пускайки си огромна бяла брада и по-дълга коса.

Актьорът бе облечен в сиво пухено палто върху зелено-оранжева карирана риза и свободни въгленовосиви панталони, с кафяв кожен колан.

Междувременно 90-годишната Джейн си бе навлякла в широка жилетка с пера и черни панталони, прибирайки бялата си коса на опашка.

Двойката забавлява присъстващите в рамките на събитието Reasons for Hope, част от турнето за 90-ия рожден ден на Джейн за мрежата за опазване на дивата природа.

И въпреки че Клинт е на път да навърши 94 години, той все още работи в Холивуд и е на път да режисира и продуцира съдебната драма „Съдебен съдебен заседател № 2“, с участието на Никълъс Холт и Тони Колет.

Клинт прави своя актьорски дебют през 1955 г., появявайки се в „Отмъщението на създанието“ като Дженингс. Оттогава той спечели четири Оскара и четири Златни глобуса, участвайки във всичко – от Добрият, лошият и грозният до Heartbreak Ridge.

Феновете сериозно се притесниха за Клинт миналата година, когато той изкара 450 дни без да се появи пред общесвтото.

Източник каза пред Radar Online по онова време: „Клинт винаги се е радвал на страхотно здраве и е бил жизнен и активен въпреки напредването на възрастта си, все пак фактът, че той напоследък не е много деен, кара много хора в Холивуд да се тревожат за него“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button