ЛАЙФСТАЙЛ

Любимци в “Един за друг“ са аут след инфарктна грешка стъпка, разплакаха…

Поредната двойка е аут от „Един за друг“ и няма да има шанса да се бори за голямата награда. За изненада на мнозина шоуто напуснаха душата на компанията във Вилата на Любовта – Дарина и Денис от Мадан.

Напускането на двойката предизвика сълзи в някои от опонентите им. Дарина и Денис имаха нужда от задължителна победа в изпитанието за двойки, но една грешна стъпка ги лиши от спасението, пращайки ги на елиминация срещу семейството на Йоана и Румен.

Позитивният вот обаче, беше решен от юристите Йордан и Елизабет, които завършиха втори във временното класиране тази седмица.

Предизвикателството за двойки изискваше бързина, точност и отлична комуникация между партньорите. Дамите бяха въоръжени с дрелка в ръка, а кавалерите влязоха в ролята на навигатори. Задачата пред жените беше да спукат осем балона в специфична последователност с помощта на напътствията на техните партньори. Всяка грешна стъпка обаче носеше на прегрешилите две допълнителни минути към тяхното финално време.

Най-сполучливо с изпитанието се справиха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които получиха и възможност да извадят 1000 лева от крайния седмичен бюджет на двойка по техен избор.

Нуждаещите се от задължителна победа Денис и Дарина от Мадан завършиха с най-добър финален резултат в предизвикателството, но допуснаха една грешка, която ги изпрати на телевизора заедно с противоречивите Йоана и Румен, които завършиха последни. А напускането им разчувства най-силно Петя и Дилян, с когото деляха една стая в шоуто.

Вотът за спасението беше изравнен преди решаващ глас да дадат младите юристи Елизабет и Йордан, чието решение изпрати Денис и Дарина по пътя към дома.

ПРОЧЕТИ

Back to top button