Филми и Сериали

МВнР с предупреждение заради бурята „Ингун“, всички нашенци там да… Онлайн информация и резюме

От Министерството на външните работи (МВнР) предупреждават на сайта си за нарушения в транспорта, авиосъобщенията и електроподаването в Северна Норвегия заради бурята „Ингун“.

Заради бурята, преминала над Северна и Северозападна Норвегия, на места има затворени пътища, затруднено е автомобилното движение. 

Метеорологичната служба на Кралство Норвегия обяви предупреждения за опасност от свлачища и лавини в северните райони на страната. Летището в град Тромсьо възобнови работата си, но със закъснение на полетите, някои от които са отменени, съобщиха от Ситуационния център на министерството.

 

На гражданите се препоръчва да се информират за ситуацията, да следят съобщенията на авиокомпаниите си и да следват съветите на местните власти.

При необходимост от съдействие българските граждани в Кралство Норвегия могат да се обръщат към българското посолство в Осло на телефона за неотложни случаи: 47 480 89 793. Сигнали може да се подават и на имейл: страницата ни

В четвъртък жителите на Централна Норвегия осъмнаха в обстановка на хаос и без електричество, след като северната държава беше връхлетяна от най-силната буря за последните повече от три десетилетия, предаде Асошиейтед прес. Части от скандинавската страна бяха засегнати от ураганни ветрове с пориви, достигащи до 180 км/ч.

Микроблейдинг

(function(d, s, id){
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „https://connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ИЗТОЧНИК:МВнР с предупреждение заради бурята „Ингун“, всички нашенци там да…

The post МВнР с предупреждение заради бурята „Ингун“, всички нашенци там да… appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако МВнР с предупреждение заради бурята „Ингун“, всички нашенци там да… представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай МВнР с предупреждение заради бурята „Ингун“, всички нашенци там да… Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай МВнР с предупреждение заради бурята „Ингун“, всички нашенци там да… Онлайн

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button