МИСТЕРИИ

Обрат с убийството на бащата с 4 деца, ликвидиран от жена си и младия ѝ любовник, намесена е и…

Сърбия е потресена от убийството на Саша Кулишич, дело на неговата съпруга и дъщеря им. В пъкления план участвал и любовник, който делял постеля на два фронта.

Тийнейджърката, замесена в убийството на баща си, въртяла любов с 19-годишното гадже на 34-годишната си родителка с инициали А.К.

Баща на 4 деца бе убит от съпругата си и младия й любовник в Сърбия ВИДЕО

Дъщерята е заподозряна, че по убеждение на майка си е наляла в питието на баща си лекарства като Бенседин и Лексилиум.

Засега обаче, не е известно дали тя е знаела за пъкления план, кроен от майка й, пише Blic.

Тялото на бащата Саша било открито в гората, недалеч от местността за пикник Преслица край Добой. Той е бил гол, вързан с канап и тиксо. Като пряк извършител на престъплението е заподозряна съпругата, а двойният любовник, 19-годишният Д.Л., е бил помагач.

Престъплението е извършено на 30 януари около един часа след полунощ, а полицията е открила улики, които сочат, че всичко е било планирано в детайли.

Според разследващите Кулишич е бил нападнат в леглото, след като е бил дрогиран. Бил е вързан в къщата си и качен в кола, с която е транспортиран до гората, където е бил убит с нож. По всяка вероятност от съпругата си. 

Аутопсията показа, че Кулишич е получил четири прободни рани в корема, в резултат на които е починал.

След полицейския доклад се очаква да бъдат повдигнати обвинения срещу майката (на 34 години), любовникът й (на 19 години) и непълнолетната й дъщеря, родена през 2009 г.

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Обрат с убийството на бащата с 4 деца, ликвидиран от жена си и младия ѝ любовник, намесена е и…

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button