Филми и Сериали

Съюзник на Ердоган иска да върне смъртното наказание Онлайн информация и резюме

Лидерът на националистическата Партия на великото единство Мустафа Дестиджи, съюзник в Републиканския алианс на турския президент Реджеп Ердоган, поиска връщане на смъртното наказание за извършителите на определени престъпления.

В акаунта си в социалната мрежа „Екс“ Дестиджи заяви, че смъртното наказание трябва да се прилага за убийците на граждани, за терористите и за онези, които отвличат, изнасилват и убиват жени.

“През 2018 г. внесохме в нашето предложение за изменение на конституцията с включване на смъртното наказание, но нито  една политическа партия не ни подкрепи”, посочи още политикът.

Дестиджи направи изявлението си във връзка с убийството на Огуз Eрге, таксиметров шофьор в Измир, който бе застрелян от клиент – млад мъж, когото взел на пътя, за “да не студува“. Шофьорът почина от раните си в болницата. Нападението предизвика силни протести в града и в страната.

“Това убийство нарани дълбоко нашето общество. Такива убийци не трябва да могат да напускат затвора чрез споразумение или друга практика”, добави Дестиджи.

В последно време в Турция се надигат все повече искания към правителството за връщане на смъртното наказание с превантивна цел.

Смъртното наказание в Турция бе премахнато през 2004 г. от правителството на Бюлент Еджевит, в което вицепремиер бе лидерът на Партията на националистическото движение Девлет Бахчели. Бахчели е съюзник на Ердоган в Републиканския алианс заедно с лидера на Партията на великото единство.

Микроблейдинг

(function(d, s, id){
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „https://connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2“;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ИЗТОЧНИК:Съюзник на Ердоган иска да върне смъртното наказание

The post Съюзник на Ердоган иска да върне смъртното наказание appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Съюзник на Ердоган иска да върне смъртното наказание представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Съюзник на Ердоган иска да върне смъртното наказание Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Съюзник на Ердоган иска да върне смъртното наказание Онлайн

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button