Филми и Сериали

Тези пенсионери ще получават повече пари Онлайн информация и резюме

Гласоподавателите в Швейцария подкрепиха с голямо мнозинство предложението за увеличаване на пенсионните плащания.

Изборът им бе приветстван като „исторически“ от поддръжниците в момент, когато застаряващото население на страната е изправено пред нарастващи разходи за живот.

Призивът на профсъюзите за добавяне на 13-та месечна пенсия всяка година осигури близо 60% подкрепа, показват окончателните резултати.

Но отделно гласуване за повишаване на пенсионната възраст на 66 от 65 беше категорично отхвърлено от три четвърти от гласоподавателите.

Асоциацията на пенсионерите АВИВО приветства увеличението на пенсиите като „историческа победа“.

Партията на „зелените“ в Швейцария също отпразнува „значима победа… за многото пенсионери, чието положение ще се подобри“.

Докато проучванията на общественото мнение сочеха силна обществена подкрепа за предложението „По-добър живот в пенсия“, неизвестността оставаше относно това дали то ще осигури необходимите мнозинства в повечето от 26-те кантона на Швейцария.

Но в крайна сметка инициативата спечели двойно повече от необходимото мнозинство с подкрепата на 58,24 процента от избирателите, тя бе одобрена и в 16 кантона.

Десет кантона отхвърлиха този ход, показват резултатите, докато подкрепата скочи над 70% в шест кантона, включително над 82% в западния кантон Юра.

The post Тези пенсионери ще получават повече пари appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Тези пенсионери ще получават повече пари представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Тези пенсионери ще получават повече пари Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Тези пенсионери ще получават повече пари Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button