Филми и Сериали

Журналистът Евгени Петров към BTV: Кой ви нареди да заличите от сайта си името на Лозан Панов? Онлайн информация и резюме

БТВ, кой нареди да заличите от сайта си името на Лозан Панов, когото Мартин Божанов сочи за свой близък приятел при скандала със съдия Цариградска? 

С този въпрос се обърна в социалните мрежи преди минути Евгени Петров, известен журналист.

„Записът ви е попадение, което майсторски сринахте. Съобщете името и търсете Лозан Панов за коментар, така се прави и у нас и по света. Просто е.

“, категоричен е бившият издател.

От години в коридорите на Съдебната палата се носят слухове, че Нотариуса е имал сериозно влияние във Върховния касационен съд, а сега те са на път да намерят своето потвърждение.

Тепърва много маски ще бъдат сватели, а истината вече излиза наяве!

ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕДИ ПОДРОБНОСТИ В

The post Журналистът Евгени Петров към BTV: Кой ви нареди да заличите от сайта си името на Лозан Панов? appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Журналистът Евгени Петров към BTV: Кой ви нареди да заличите от сайта си името на Лозан Панов? представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Журналистът Евгени Петров към BTV: Кой ви нареди да заличите от сайта си името на Лозан Панов? Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Журналистът Евгени Петров към BTV: Кой ви нареди да заличите от сайта си името на Лозан Панов? Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button