ЛАЙФСТАЙЛ

Евгени Минчев попиля тези известни личности, такава гавра не сме виждали досега

Лорд Евгени Минчев отново развърза хапливия си език и срина със земята някои от родните звезди. Той често назовава нещата с истинските им имена, но понякога прекалява с обидите и епитетите. 

Този път под неговия прицел са Диана Дафова, гримьорът Цецо Андреев, Златка Райкова, Нети, Рут Колева и Венци Венц. Новите му писания са за рубриката му в ‘Телеграф“.

 

На Камен му върви като по ВоДафова

Пак ще ми се нацупи добрата ми приятелка Диана Дафова, но не се сдържах. В телевизионното студио на Камен Воденичаров, с нахвърляни по стените рамки и повече от семпла масичка, с килимче за детска стая в Баткун, певицата се е докарала като да пее в Ла Скала. Да, има нещо добронамерено и стилно в този подход, нещо като уважение към домакина, но… Но, вижте сами как Камен Во е облечен, съвсем не като кавалер на жена с класа като присъстващата. Сако в цвят пепел от рози е до такава степен избеляло, че се чудя къде са розите и къде е пепелта от тях. Както казва Библията – прах при прахта. Дънките и спор/т/ните обувки са още един аспект на предполагаeмия непукизъм, който водещият е приложил в ефир.

Цецо и Русата Златка – хвани единия, съблечи другия

Ето, дами и господа, на манежа е стилист Цецо Андреев, покрит доземи с пепит. Този пепит явно е имал… апетит, защото се е подул, като попско чедо на Задушница. Шарките са едри, истински черни циреи на една дреха, предназначена вероятно за другиго. Ако покойната ми баба Гина го беше видяло, сигурно щеше да попита – това момче овчарче ли е, каква е тази абичка, какви са тези потури… Баба ми Гина хич я нямаше в модата, така да се каже. До Цецо е Русата Златка. Там има доста старание, но според мен – никакъв резултат. Усещането ми е за булка, прогонена от олтара, а в нейния бяг са опустошени всички воали, пера и аксесоари. Златка носи перфектни обувки и мога само да съчувствам на краката й предвид високите токчета. Гаджето ми се обажда от дивана с коктейл „Блъди Мери“ в ръка и казва, че какво, ако госпожата още не е напълно облечена, а аз прибързвам с критиките си… Германец, майна!

Нети е подранила Баба Марта?

Цветово безсилие съзирам при Нети. Долавям зиморничавост в избора й, долавям липса на каприз към онова, което прави жената дама, липсват топлина и значимост. Да го кажа накратко, певицата прилича на една огромна мартеница или най-малкото на полското знаме. Виж, сако на полски цветя би било далеч по-удачно и аз няма да коря талантливата си приятелка, ако е решила да се изрази емоционално и модно така, както е. Мога да посъветвам смирено тя да потърси второ мнение, както и следващи цветове, изобилстващи в колоритната скала. Иначе габаритите на този избор са така тънки, че може да се разминават с всеки моден трабант или запорожец.

Рут – ренесансова олелия в бежово и тату

Склонен съм да похваля Рут Колева за това, което виждам, а именно едно коректно бежово, макар и сливащо се с цвета на лицето. Да се носи плетиво в този век, е равносилно на това да се пътува с каляска или поне да се пишат любовни писма на ръка. Колева носи ренесансови черти, затова й подхожда облеченото. Не съм съгласен то да е съчетано с татуировки, както и не съм съгласен с татуировки за жени изобщо. Бежовото придава някаква мекота и ефирност на чертите на певицата, които коланът погубва. Безразборните бижута, както и безразборното им поставяне ми действа уморително и предпочитам да гледам стари снимки на Лили Иванова.

Венци Венц – текстил и кашони на едро

Кацнал на един кашон, Венци Венц налага на преден план риза на едри карета. Нещо като добре разпределени брикети кюмюр върху залеза над Катманду. С Венци сме родени на една дата и знам, че ще схване тънката ми ирония, която се удебелява все повече, след като съзирам бялата плетена шапка. Тя подхожда на добрия ми приятел колкото макет на картечница върху парламента. Съучастници в текстилната търговия на едро са още тесен черен панталон и колан, описващ цялата хип-хоп действителност. Но всъщност не, те описват нещо смесено между бюджетен герой в бюджетен каубойски филм, в който Венци е нает да пее тракийска народна песен. Героят на моя коментар си гледа припряно часовника, вярно е, че имахме среща, но аз закъснях, ужасно закъснях, така както и повечето аксесоари по него./

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button