СВЯТ

Жена провери имейла си и преживя най-големия шок в живота си СНИМКИ

Жителка на Великобритания не е знаела няколко месеца поради заболяване, че е спечелила един милион лири стерлинги от лотарията, информира Metro.

56-годишната Дебора Бърджис от Лестършир играела на Националната лотария около веднъж месечно „за тръпка“, но не го приемала насериозно. През август 2023 г. жената купила билет, но скоро забравила за него, тъй като имала здравословни проблеми.

След преглед Бърджис е диагностицирана с ниски нива на желязо в тялото си и подозрение за анемия. Скоро тя е диагностицирана с хронична анемия и е приета в болницата.

Британката прекарала повече от седмица в болницата и през това време били обявени резултатите от тиража. Заради престоя си в клиниката и влошеното здравословно състояние обаче тя не е проверявала пощата си и не е знаела за придобитото богатство.

„И без това рядко проверявам акаунта си, а пък тогава се чувствах зле и бях в болницата. След това отидох на почивка, за да се възстановя, така че проверих имейла си няколко месеца по-късно“, казва Бърджис.

Когато британката най-накрая открила, че е станала собственичка на един милион паунда, тя, по нейно собствено признание, преживяла „шока на живота си“. Бърджис казва, че първата й мисъл е била, че печелившият имейл е измама. Посъветвала се с майка си и решила първо да се обади в полицията.

Служителите на реда и организаторите на лотарията успокоили британката и потвърдили, че тя наистина е спечелила.

След това Бърджис първо продава колата си на най-добрата си приятелка Луиз само за 1 паунд, а сега ще отиде на почивка в Хавай.

„Мисля, че моралът на моята история е редовно да проверявате акаунта си в уебсайта на лотарията. „Бях милионерка от няколко месеца и дори не го знаех“, казва британката.

Превод и редакция

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button