ЛАЙФСТАЙЛ

Константин и Тони Стораро показаха скъпите си коли и започнаха да мятат пари на улицата ВИДЕО

Фолкпевците Константин и Тони Стораро показаха две возила, чиято обща стойност е близо един милион. В ритуал за късмет насред квартална столична улица всеки нахвърля банкноти в автомобила на колегата си, се вижда в клипче, с което изпълнителите се похвалиха в социалната мрежа.

„Отвори тая врата, бе! Ейй, тая красавица! “, приканва го Човека глас, след сърдечна прегръдка с Коцето. В резултат на призива Коцето отваря вратата към шофьорското място на жълтото си „Порше“, струващо около 500 бона, а Стораро едва го изчаква да започне да хвърля банкноти по седалката.

Всичко това се случва на музикален фон с рефрена от хита му с Ванеса „100“: Ламбо, ламбо, ламборгини. Тррр, лам, лам, с колата мини, мини, ламбо, ламбо, ламбо, ламборгини, така ще ни минат с тебе всичките години“.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Всъщност изборът не е никак случаен, тъй като от известно време насам Тони Стораро се придвижва именно с джип „Ламборгини Урус“ в червен мат, чиято стойност надхвърля половин милион лева.

„Отвори тая врата малко да видя… Е, така се прави… Айде, бате, много късмет ще имаш! Айде на добър път!“, реди Коцето и на свой ред започва да хвърля банкноти по шофьорската седалка на колата на колегата си. Просташката демонстрация на благополучие, разбира се подразни голяма част от феновете им.

ПРОЧЕТИ

Back to top button