ЛАЙФСТАЙЛ

Мисис Баба Дони Василева взе кардинално решение: Отказва се и продава…

Носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева взе важно решение, което ще промени целия й живот. Красивата блондинка, която се откроява със стил и елегантност от край време, продава луксозния си кокетен мезонет в полите на „Витоша“, за да заживее в далеч по-скромно пространство.

Причината да вземе това решение бил факта, че в момента Дони живее сама и намира такова огромно жилище на два етажа за твърде голяма за сам човек.

„Напълно безсмислено е да трябва да поддържам и да се грижа за такова голямо пространство“, обяснява Дони в профила си в социалните мрежи.

Досега Дони Василева обитаваше просторния мезонет заедно с дъщеря си, но след като тя замина за Америка, апартаментът изведнъж се оказал твърде голям. Жилището е напълно обзаведено, супер луксозно и се простира на завидните 150 квадрата. Разполага с две спални и просторна дневна с кухня.

„Камината и всичко останало са направени, без да се пестят средства. Направила съм го с много любов и ще се радвам тук да заживее семейство с малко дете например, за да се оживи апартаментът“, обясни решението си Дони.

В мезонета има и специално помещение с бар за отмора, както и джакузи, а пространството е решено в червено, черно и сиво. „Оказа се, че няма по-голяма агенция от Фейсбук, за един ден вече имам десетки запитвания“, похвали се Дони пред „Телеграф“ след като пусна пост за продажбата на мезонета си в социалните мрежи.

ПРОЧЕТИ

Back to top button