СВЯТ

Мъж разказа за изненадващото поведение на родителите на любимата си на вечеря

Потребител на Reddit сподели история за това как е бил изненадан от поведението на родителите на любимата си, информират световните издания. Според мъжа, поради техните действия, той напуснал семейната вечеря.

Авторът на поста пише, че той е от Галисия, регион в Испания, където говорят език, подобен на португалския, а приятелката му е от Барселона, където говорят каталунски. „Хората от Каталуния често са много настроени националистически и понякога отказват да говорят други езици“, отбелязва той.

Мъжът казва, че възлюбената му го е поканила в къщата на родителите си в Барселона. „Те говореха каталунски и аз не разбрах половината от речта им. Те ме поздравиха и аз им казах, че не говоря каталунски, след което те си казаха нещо на техния език, което изглеждаше грубо“, спомня си авторът.

По време на вечерята семейството на момичето, включително сестра й, продължили да говорят на собствения си език. „Приятелката ми каза, че членовете на семейството й не търпят да говорят на нищо друго освен каталунски, но аз чух баща й да говори по работа в Zoom на друг език и то отлично“, възмущава се героят на историята.

Разказвачът отбелязва, че родителите на приятелката му продължавали да се обръщат към него и също така да отговарят на въпросите му на собствения си език.

„Казах им, че си тръгвам, благодарих им за храната и отбелязах тяхната грубост“, разказва мъжът. След това бащата на любимата му го обвинява в неблагодарност.

„Казах му, че никога не съм говорил с него на португалски, румънски или английски и си тръгнах“, разказва той, като добавя, че не е общувал с приятелката си след инцидента.

В коментарите под публикацията поведението на семейството на момичето е определено като грубо. „Мисля, че можеш да я наричаш вече твоя бивша“, пише един от коментиращите.

Превод и редакция

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button