СВЯТ

Непознати незаконно се настаниха в чужд дом, използват го за… ВИДЕО

В Съединените щати порномоделки незаконно се заселиха в чужд луксозен дом и го използват за заснемане на еротично съдържание, съобщава Fox 11.

Домът със седем спални в Холивуд Хилс в американския град Лос Анджелис е бил пуст от известно време. По-късно собствениците решават да се свържат с агент по недвижими имоти, за да намерят нови наематели.

Отишли ​​с брокера, за да подготвят дома за оглед и открили, че ключалката на вратата е отрязана.

До сградата се появила пощенска кутия, която преди това я нямало.

Двойката огледала отвън и открила непознат мъж да спи вътре. Двойката веднага се обадила в полицията. Служителите на реда не успели да изведат мъжа от сградата, затова собствениците го изчакали да излезе навън и отново се свързали с властите.

Когато полицаите почукали на вратата, отворило момиче, което се оказало моделка на OnlyFans. По време на разследването се оказало, че освен нея в сградата живеят още няколко порномоделки. Те са наели стаи от мъжа, който се е настанил незаконно в къщата, и снимали вътре.

Освен това живеещите незаконно вътре многократно организирали шумни партита в сградата. „Имаше изпражнения и урина навсякъде. Прерязаха кабелите от всички системи за сигурност и поставиха нов Wi-Fi“, казва агентът на недвижими имоти.

Към момента нито един от незаконно живеещите в къщата не е задържан. Брокерът обаче се надява те да бъдат наказани.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button