ЛАЙФСТАЙЛ

Послание от отвъдното на майка към сина ѝ разплака мрежата

Мъж разчувства мрежата, след като сподели сърцераздирателното писмо, което майка му е написала преди да умре от рак.

Бележката бе поделена в Reddit и накара мнозина да се обадят на своите родители. Мат – който качи писмото в платформата, споделя, че чувства липсата на майка си всеки един ден.

Допълвайки как това писмо го кара да плаче, но с „усмивка на лицето“.

Вижте последните думи, която жената отправила към своя син:

 „Пиша това писмо, с надеждата да го намериш един ден.

Надявам се, че разбра колко много те обичам! Имаш най-добрата душа от всички, които познавах. Ти винаги беше до мен, когато имах нужда от теб. Напусна работата си, знаейки че няма да имаш никакви доходи, само за да имам кой да ме води на лечение.

Каква страхотна постъпка! Благодаря ти за това!

Надявам се и се моля да си близък с Кристи и Кайл. Семейството е всичко. Надявам се, че си намерил човека на мечтите си, че си много щастлив и доволен от живота си, толкова го заслужаваш.

Един от най-хубавите моменти, прекарани с теб, беше в Grounds for Sculptures. Помниш ли? Винаги ще те пазя. Винаги се страхувах повече, че ще те напусна, отколкото от това, че ще умра. Ти беше най-добрият син!

„Докато се срещнем отново! Обичам те вечно, мама“

Прочувствените думи трогнаха хиляди, а някои хора споделя, че също са загубили близки от страшното заболяване. Други се замислят върху отношенията с близките си, като разказват, че са решили да им се обадят веднага, след като прочели писмото.

Това обаче не е края на тъжната история на Мат, пише glasnews.bg.

Мъжът публикува продължение на историята си във форума. Той сподели новината, че баща му е в интензивното отделение. Причината била усложнения с раковото заболяване, с което се борил.

Мат призова всички да „казват на хората, които обичат колко много означават за вас“ и да им „напомнят всеки ден, че ги са обичани“.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button