ЛАЙФСТАЙЛ

Преслава обяви сензационна новина СНИМКА

Фолк звездата Преслава се завърна от едномесечната си почивка в Тайланд и хвърли страшна бомба с голяма новина, от която феновете й пощуряха. 

Преди няколко дни тя отпразнува своята 20-годишнина на музикалната сцена, но голямата новина дойде едва сега. А колежките й вече си скубят косите, че е успяла да ги изпревари. 

Изпълнителката на „Дяволско желание“ обяви, че ще има голям концерт в „Арена София“ през ноември, като е поканила да се включат и добрите си приятели Константин и Софи Маринова, както и още имена.

„С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях.

Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд, както и други колеги, ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви“, написа Преслава. 

Феновете се надяват Преслава да покани и колегите, с които е имала дуети през годината, а именно Анелия, Галена, Джена, Борис Дали и Тони Стораро. Хора от обкръжението на фолк звездите пък издадоха, че и Галена обмисля такъв голям концерт, но не се знае дали ще го осъществи, след като първа Преслава го обяви.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button