ЛАЙФСТАЙЛ

Продуцентът Андрей Арнаудов стресна зрителите с това ВИДЕО

Андрей Арнаудов направи доста любопитно видео в Инстаграм профила си, което изненада мнозина. Продуцентът дръпна едно слово, което провокира двусмислие.

Някои в мрежата дори подозират, че това се случва, защото бъдещето на патриотичното шоу на bTV „Фермата“ все още не е ясно, вероятно заради новопоявилото се шоу „Кой да знае“, което предизвиква сериозен интерес засега.

„Искам да направя много бърз и ударен лайф, в който да ви питам три неща.

Тъй като с Иван обявихме, че за първи път след 25 години работа ще имаме онлайн предаване, искам да ви питам – гледате ли редовно телевизия и ако не – защо, какво точно гледате в интернет и как според вас трябва да се казва новото ни онлайн предаване, което започва много скоро“, каза Андрей, а думите му провокираха доста реакции.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

„Когато един човек ми каже на 30-тата секунда, че не гледа телевизия, за мен това означава, че той със сигурност гледа телевизия абсолютно всеки ден, минимум два часа, даже е зверски пристрастен към нея“, добави още Андрей.

Много скоро Иван и Андрей явно ще изненадат с нов проект, за който обаче все още не издават почти нищо, освен, че ще бъде в онлайн пространството.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button