ЛАЙФСТАЙЛ

Пълен крах: Джино Бианкалана фалира, става тираджия и…

На Джино Бианкалана хич не му провървя с бизнеса у нас. Фалира и второто заведение на поамериканчения българин. Риалити звездата призна, че продава хотела и ресторанта, които отвори преди по-малко от две години.

„Няма хора, няма клиенти.

Продавам всичко и като ми трябват пари, ще ходя до Америка да карам тир и после да ги харча тук“, признава Джино.

Двукратният победител от „ВИП Брадър“ първо стопанисваше заведение в  американски стил, което се намираше в столичния квартал „Манастирски ливади“, но то хлопна кепенци след 2 години работа, като Бианкалана така и не успя да разработи ресторанта. След него Джино не се отказа от идеята да е ресторантьор и инвестира пари в хотел и заведение в „Драгалевци“.

Въпреки усилията му за реклама, пивницата така и не потръгна. Гино Ташев, който упорито се опитва да скрие ромския си произход, заяви, че многократно е сменял персонала и не можел да попадне на читави хора. Готвачите го изнудвали за пари и не искали да работят. Така твърди той.

Риалити героят призна, че и до днес работи като шофьор на камион в Америка.

„Когато ми свършат парите в България, отивам в Америка и карам камион. Да, работя като тираджия“, заяви бившият на фолкпевицата Джена, който явно в момента харчи парите, които е заработил като тираджия.

Любопитна подробност е, че нощувка в хотела на Бианкалана струва 110 лева. Уви, гостите му не са особено доволни от условията и цените. Повечето посетители се оплакват от лошо отношения, изнудване за повече пари, а не тарифите, които пише на сайта им, липса на климатици, перманентен цигарен дим, шум, празна рецепция и дори заплахи за бой от собственика.

„Пишеше, че има климатик, но той не съществуваше. Само 3 стаи са с климатик – когато ги няма, имате лош късмет. Стаята и банята не бяха чисти. Банята миришеше на прашно и имаше много животинки – паяци, мравки, бръмбари. Собственикът не говореше, или се преструваше, че не говори английски и моите оплаквания, както и молбата за смяна на стаята не бяха чути. Стаите не са като на снимките” – пишат разочаровани чужденци, които никога няма да повторят престоя си в хотела на Джино, пише Intrigi.bg.

Испанец пък се оплаква от заплахи за побой от собственика. Мъжът дори твърди, че е пуснал жалба в полицията.

„Типичен хотел на мафията. При регистрацията бях обиден от собственика на хотела и заплаших, че ще бъда ударен. Веднага напуснах хотела и подадох оплакване в полицията” – жалва се испанецът за бутилковия хотел, който си търси нов собственик.

Друг турист в България пък се оплаква, че са заключили хотела привечер, докато той е навън, а след това никой не му отворил, а телефоните били изключени. Наложило се горкият мъж да търси други алтернативи за нощта, а на сутринта да отиде да си вземе багажа.

ПРОЧЕТИ

Back to top button