Филми и Сериали

Благо Георгиев отпразнува шумен рожден ден СНИМКИ Онлайн информация и резюме

Благой Георгиев отбеляза своя рожден ден със страхотно парти в най-нашумялото място в цяла София, а именно Mazzo Club & Restorant. 

Настоящата му половинка и дъщеря на рапъра Ванко 1 – Ивана, бе неотмъчно до него, което добави още по-голяма известност на събитието. 

Теренът на Mazzo Club & Restorant беше отрупан със салфетки и поздрави от оркестъра за звездния рожденик. На това шумно парти Благо бе поканил смао най-близките си приятели и успя да се отпусне и забавлява от сърце, тъй като често посещава това място и вече се чувства като у дома.

 

Забавлението продължаваше през цялата вечер и беше подчертано с попфолк ритми, които направиха партито още по-запомнящо се за всички. Благой демонстрира своята любов към музиката и привлече всички погледи към себе си с умението да се забавлява и с това, че знае наизуст всички песни от лекия жанр. 

Рожденото парти на Благой Георгиев не само бе едно незабравимо събитие, но и показа непоклатимата воля и самоотдаденост на футболиста. Той не изневери на себе си и празнува своя рожден ден по най-изискания начин, сред близки приятели и любима музика. Това показва твърдата му увереност в себе си и неговото постоянно стремление към постижения и забавление в живота./

The post Благо Георгиев отпразнува шумен рожден ден СНИМКИ appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Благо Георгиев отпразнува шумен рожден ден СНИМКИ представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Благо Георгиев отпразнува шумен рожден ден СНИМКИ Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Благо Георгиев отпразнува шумен рожден ден СНИМКИ Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button