ЛЮБОПИТНО

Персонализирано филмово съдържание за всеки вкус в EON видеотека

В последните години потребителите имат все по-голяма нужда от персонализирано съдържание, което да отговаря на техните предпочитания и интереси.

Следвайки тези тенденции, Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека, която вече е с модерен интерфейс и усъвършенстван изкуствен интелект, който препоръчва най-гледаното и най-актуално съдържание. Освен това в нея има над 30 000 заглавия – от българските класики до най-актуалните холивудски продукции, което я прави най-голямата видеотека в България1. Всичко това превръща всяка филмова вечер в уникално преживяване.

EON Видеотека осигурява на зрителите едно наистина персонализирано изживяване, което отговаря на индивидуалните им интереси. Това е възможно, благодарение на подобрения изкуствен интелект, който анализира поведението на всеки потребител – какъв тип съдържание гледа, и на базата на това му предлага най-подходящите филми и сериали измежду всички над 30 000 заглавия. Интелигентните алгоритми предлагат на зрителите селекция от най-гледаните и най-нови филмови заглавия, сериали, детски, документални продукции и много други. Чрез анализ на гледаемостта, тенденциите в медийния свят и предпочитанията на потребителите, платформата предоставя курирана селекция от съдържание, което е подходящо за различните типове аудитория.

Изцяло обновеният интерфейс на EON Видеотека се отличава със своите гъвкавост и интуитивност. Така потребителите могат лесно да навигират в платформата, откриват ново съдържание, както и да получават препоръки, които отговарят на предпочитанията им. Tова преобразява начина, по който те взаимодействат с видео съдържанието, предоставяйки им едно наистина уникално и персонализирано филмово изживяване.

1 Най-голяма видеотека в България след сравнение по публично достъпна информация към 12.02.2024 г. за брой филми и сериали, достъпни чрез „видео при поискване“ (VOD) през приложение на телекомуникационен оператор. Повече на vivacom.bg.

ПРОЧЕТИ

Back to top button