СВЯТ

300 за 2023 г: Руса бомба не прощава, секс с поне един на ден, броячът върти СНИМКИ 18

Жената, която нашумя с това, че е спала с 300 души миналата година, тази година си постави още по-високи цели. Същинска мъжемелачка. Няма спор. И едва ли някой мъж би я върнал.

Ани Найт, която редовно е наричана „най-сексуално активната жена в Австралия“, има големи планове за 2024 г. – тя се надява да спи с 365 души за 365 дни. И вече е започнала. Броячът върти ли, върти.

26-годишната палавница сподели, че е започнала работа по рекорда си със стар неин посетител, когото не била виждала девет месеца. Все пак двамата първо вечеряли, за да имат сили за креватните упражнения.

Тя признава, че е доста заета през последните няколко месеца, и даже изпреварва графика. Явно планът ще е преизпълнен.

Русата бомба каза, че вече е спала с около 70 мъже до Свети Валентин, което са само 49 дни, пише „Дейли Стар“.

„Аз се стремя към 365 за 365 дни и засега съм доста по-напред от графика. Мисля, че ще постигна 365 до средата на годината с тази скорост.“, бие се… в гърдите тя.

Звездата от OnlyFans разкри едно свое огромно разочарование. Мъж, с когото излязла на заведение, настоял тя да плати сметката от 260 паунда, защото бил прочел колко печели.

„Платих, но се почувствах наистина гадно“, споделя Ани. „Това е просто въпрос на уважение. Той трябва да уважава и цени моето време и следователно да е готов поне да си разделим сметката“, допълва тя.

ПРОЧЕТИ

Back to top button