ЛАЙФСТАЙЛ

Албена Вулева се разчувства! Ето какво призна за болната Сашка Васева

Появата на Сашка Васева в национален ефир и сърцераздирателната й изповед за кошмара, пред който минава през последните няколко месеца, успя да разплаче българския народ и да получи съжаление дори от тези, които в продължение на години не спираха да я хулят. 

Журналистката с остър и заядлив език Албена Вулева, която е омаскарявала не една или две звезди в предаването си „Сигнално жълто“, също показа сърце в тази ситуация, а драмата на Сашка я накара да се разчувства. 

„Колко тъжно…Здравето е най-важно! Сашка е много добър човек, пожелавам й да се оправи бързо и да се върне към предишното си излъчване. Не заслужава да изглежда така тъжно…“, гласи коментарът на Вулева в социалните мрежи.

 

Сашка мина през животоспасяваща операция за отстранява на тумор. Тя не губи надежда, че един ден ще прогледне и моли хората да я канят по участия, защото музиката е нейния живот. Преди броени дни се качи на сцената на „Пирин фолк“, а цялата зала бе на крака по време на нейното изпълнение. Съдбата на Сашка не оставя бездушни дори най-големите й душмани.

Тези, които наистина познават Сашка, споделят за нея, че е прекрасен човек и по никакъв начин не заслужава да страда толкова много. Всички се молят, че ще се случи чудо и тя ще е отново предишната лъчезарна жена, която сме свикнали да виждаме от малкия екран.

ПРОЧЕТИ

Back to top button