ЛАЙФСТАЙЛ

Алекс от “Ергенът“ захапа остро Джулиана Гани! Призна си, че двете…

По случай финала на „Ергенът“ бе организирано парти за Виктор Стоянов и момичетата, на което Ергенът на България се появи в компанията на Александра Гърдева – участничката, която му отказа роза. Ако нещата не се бяха развили по този сценарий, психоложката със сигурност щеше да спечели риалити предаването.

Малко след това навсякъде в интернет се появиха снимки с нея, Виктор и бившия мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов.

Веднага тръгнаха слухове, че Алекс и Илиян са заедно, но после тя изкоментира темата в личния си профил и стана ясно, че двамата са се сближили покрай работата им със социалните мрежи и в момента са приятели, пише каналът vbox7.

com.

Сигурни сме, че десетки пъти са коментирали драмата му с Джулиана Гани и точно затова двете дами няма как да се харесват. Е, най-накрая стана ясно какви всъщност са отношенията на инфлуенсърките.

В стори психоложката сподели личното си мнение за родната плеймейтка: „Нямам абсолютни никакви взаимоотношения с нея, тя не е мой човек, не вибрираме на една вибрация“. Двете са наистина коренно различни и дори да не беше станало всичко това с Илиян, приятелство между тях никога нямаше да се породи.

ПРОЧЕТИ

Back to top button