ЛАЙФСТАЙЛ

Ангел поля изгонването от “Фермата“ с плеймейтки и силиконки

Един от колоритните ветерани във „Фермата“ 8 напусна риалитито по bTV след епична мъжка схватка.

Той обаче хич не потъна в меланхолия и тъга, ами спретна невиждан купон във фермата в село Железница със свои съотборници, сред които бяха и най-красивите риалити героини като Антония Сандова и плеймейтката Женета Осипова.

Много танци, жива музика и възхищението на мацките оправиха настроението на Ангел, който стана първия, изгонен от играта, пише „Хотнюз“. Тенев от село Караджалово, познат от шестия сезон на предаването, падна на Арената с 0 на 10, без да спечели нито една битка.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Janeta Osipova (@janetaosipova)

Отстрани го друга легенда – хлебарят Серафим Василев от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто. Сблъсъкът беше наблюдаван от останалите участници и от специалния гост – футболистът Христо Стоичков.

Камата даде символичен старт на борбата между титаните от отбор „Стари герои“ като вдигна брадва и разцепи пън, и окуражи съперниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа голям почитател на Стоичков, се закани да мине границите на възможностите си, за да не разочарова своя идол.

„Играх с чест и достойнство, и използвах втория си шанс във „Фермата“. Предаването ми даде емоции и преживявания, които не се купуват с пари и никога няма да забравя. А срещата със Стоичков изпълни душата и сърцето ми“, заяви Ангел. С отпадането му броят на участниците в отбор „Стари герои“ и отбор „Нови надежди“ се изравни – във всеки тим вече има по шестима мъже и по шест жени.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������