СВЯТ

Астролог посочи точната година, в която ще приключи войната в Украйна

Астрологът Дмитрий Уранус направи прогноза за края на войната в Украйна.

Според него активните бойни действия няма да спрат през 2023 г., повече шансове за успех ще има през 2024 г., но пълното прекратяване на войната не трябва да се очаква преди 2026 г.

„Войната няма да свърши през 2023 г., мисля, че това вече е ясно на всички. Заради постоянните забавяния на доставките на необходимите видове оръжия, ние губим време и пропускаме благоприятни възможности.

До декември 2023 г. ще се водят тежки сражения в южната част на Украйна и край Бахмут. През октомври-ноември ще има някакво решаващо събитие на южния фронт“, написа астрологът, цитиран от УНИАН.

Той добавя, че през зимата може да се наложи допълнителна мобилизация за предстоящите през 2024 г. бойни действия.

Следващата година, по думите на астролога, ще бъде по-успешна за Украйна.

„Скоростта на освобождаване на окупираните територии ще се увеличи от втората половина на април 2024 г. В същото време процентът на вероятност за успешен край на войната ще започне да се увеличава. През пролетта на 2024 г. обаче той ще бъде малък, около 35%.

Това се дължи на факта, че през пролетта ще изчезне само една от астрологичните причини за тежката война и големите загуби (ще се разпадне съединението на прогресивния Меркурий с наталния Марс в картата на независимостта на Украйна)“, казва експертът.

Процентът на вероятност за значителни военни победи може да нарасне до 70% едва през есента на следващата година. След Деня на независимостта на Украйна ще се разпадне и вторият фактор на войната. Но и това, по думите на астролога, няма да има освобождаване на всички окупирани територии.

„В настоящата соларна карта на Украйна, която е валидна от 24.08.2023 г. до 24.08.2024 г., има аспект, който няма да позволи войната да приключи по време на нейното действие.

Краят на активните военни действия може да бъде само по време на работата на солара през следващата година, започвайки от 24.08.2024 г. до 24.08.2025 г. Вероятността за край на войната и освобождаване на всички територии ще достигне 90% едва през пролетта- лятото на 2025 г., а 100% вероятност ще има едва през 2026 г.“, обобщава Уранус. 

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button