ЛАЙФСТАЙЛ

Библейска битка във “Фермата“: Серафим отстрани Ангел и… СНИМКИ

Двама силни мъже с имена на свърхестествени библейски същества – Серафим и Ангел, се сблъскаха жестоко на Арената в новия сезон на „Фермата“. Един от тях се оказа много по-неподготвен, падна, без да спечели нито една точка и си тръгна от риалитито.

Драматичният двубой се разигра пред очите на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Той беше специален гост и нахъсваше противниците да дадат най-доброто от себе си.

Хлебарят Серафим, по-известен като Финци, показа пълно превъзходство над съперника си, собственика на транспортна фирма Ангел, когото всички наричат бай Анго и го повали в четири битки. Конкурентите, познати от предишни сезони на предаването, премериха сили в цепенето на дърва, стрелбата с огромна прашка, огъването на метални пръчки, рязането с трион.

Във всеки физически сблъсък 47-годишният хлебар беше по-хладнокръвен, методичен и значително по-бърз. Финци отговори и на повече въпроси от Алманаха, и отчете краен резултат 10 на 0. Четири години по-младият му съперник показа сила, но се провали, защото беше хаотичен и припрян.

„Една загуба няма да промени живота ти. Аз също съм губил много, но не съм се предавал. Днес съм горе, утре съм долу, в живота е така“, окуражи го Стоичков, преди да портите на стопанството да хлопнат зад гърба участника.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button