ЛАЙФСТАЙЛ

Бившият на Венета Райкова залюби азиатка, двамата бяха изловени да… СНИМКА

Дълго време, след като се разведоха, Венета Райкова и Тихомир Георгиев не са показвали топли чувства към друг човек. Нещо повече – останаха добри приятели и мнозина дори си мислеха, че в някой хубав момент отново ще станат семейство. Да, ама не. В живота на Тишо, който нашумя покрай участието си в риалити формата „Биг Брадър“, вече има друга жена, която той наскоро показа.

От скорошен кадър става ясно, че Тихомир е залюбил азиатка. Момичето изглежда доста по-младо от него, но явно за любовта възрастта не е от особено значение, както много пъти досега сме се убеждавали в това. Двамата бяха изловени на вечеря в столичен ресторант.

Неузвамаема: Венета Райкова се показа на снимка от 1992 г. и предизвика…

Известно е, че Тихомир не е от хората, които обичат да споделят информации за личния си живот, както направи и Венета Райкова, нищо, че дълги години се интересуваше и коментираше именно личния живот на родните популярни личности, пише „Хотнюз“. 

Припомняме, че Тишо и Венета се разведоха през 2018-та след 13 години брак. Двамата се залюбиха покрай „Биг Брадър“ и имат син Патрик, който вече тръгна по стъпките на майка си и вече пише детски книжки.

ПРОЧЕТИ

Back to top button