ЛАЙФСТАЙЛ

Брутална изцепка от Наум Шопов и Теа! Изловиха ги в нагла лъжа, а последствията са жестоки

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова се изложиха зверски с платена реклама на нов хотел на родното море, пише „Уикенд”. 

През уикенда двойката реши уж изненадващо да отиде до Обзор, където били отседнали приятелите им. Двойката започна да разглежда хотели докато пътува и стигна до оферта от въпросния актуален и пробутван от всички инлуенсъри хотел.

„2 нощувки със закуски за 2000 лева! Моля?” – възкликна Шопов и последва критика за хотела, която беше споделена в стори на двойката.

След няколко часа видеото беше изтрито и на негово място се появи ново с хвалебствия и отбелязване от въпросната локация, която преди това беше стабилно оплюта заради високите си цени.

„Всъщност не е толкова скъпо ако се комбинираш с приятели и си наемеш цяла вила с две спални, струва 3200 лв за две нощувки, изгодно е, защото включва и хубав басейн, както и закуска” –опита се да убеди аудиторията си Теа, но звучеше доста рекламно, а последователите й вече бяха видели предишното видео, където обясняваха, че е скъпо.

От сторитата на двойката стана ясно, че те извиват ръцете на собствениците на хотели, които ги канят, за да няма негативни коментари от семейството, което това лято щеше да сключва брак, но не се намериха спонсори за купона и венчавката беше отложена за следващата година.

„Хем нагли, хем се циганят, сигурно половин ден са обикаляли Иракли/Обзор докато чакат да получат безплатна нощувка в скъпия хотел. Сега покрай сторита всички разбрахме, че сте неискрени и продажни. Като трябва да извадите пари от джоба си, не си заслужава, ама като ви покани скъпия хотел изведнъж си определено си заслужава.

Супер смешни сте и как слагате тениски на седалките, за да пазите новата си кола „Тесла”. Като нямате възможност за поддръжка и я карате с парцали по седалките, за да не ги цапате” – коментират ги ядосани последователи на са се превърнали в предаването WC Телешоп.

От двамата струи такъв ентусиазъм за реклами, че се сдобиха със смешния прякор Телешопови. Всички видеа на двойката в ютюб са пълни с реклами и двамата постоянно предоставят промо кодове за всевъзможни продукти.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button