ЛАЙФСТАЙЛ

Дидо от Д2 хвърли голяма бомба, разделя се с жена си, за да… СНИМКА

Дидо от Д2, който спечели риалити формата „Фермата“ през 2018-та, хвърли голяма бомба наскоро. Рок музикантът, по когото със сигурност въздишат не една или две дами, се раздели с жена си Юлия Кулиш, а причината ще ви смае.

И преди да си помислите, че двамата са се развели, да поясним – разделят се за определен период от време, защото Деян Каменов, както е цялото име на певеца, влиза отново в най-патриотичния формат в родния тв ефир.

„Влизам с кеф, знам какво ме очаква“, споделя с вълнение Дидо за второто си участие във „Фермата“, а с голямата награда от първото той си направи домашно видео.

Докато Дидо е в най-популярното стопанство в България пък, жена му Юлия, която е бивш модел от „Визаж“, ще превежда на Наталия Кобилкина и руските й психоложки. Украинската красавица роди момченце Давид на музиканта, а от първия си брак с футболист има и още едно момче – Игор. Юлия е дъщеря на бившия вратар Игор Кулиш, който е играл у нас.

Преди да се задоми с Дидо, Юлия е една от най-ухажваните моми в Украйна. Един от най-добрите й приятели е бившата звезда на „Челси“ и „Милан“ Андрий Шевченко. Познава се лично и със Силвио Берлускони, тъй като е живяла в един от неговите квартали и е била модел в Милано. „В момента ми харесва работата като преводач при Наталия Кобилкина. Познавам психологията, изучавала съм я, затова няма нещо, което да не разбирам“, споделя красавицата, която има и собствен бизнес.

ПРОЧЕТИ

Back to top button