ЛАЙФСТАЙЛ

Димитър Калайджиев от “Фермата“ 5 се ожени, издаде втора книга и… СНИМКИ

Животът на Димитър Калайджиев се движи вихрено, ако съдим по скорошните събития, в който е активен главен герой – неговаат сватба и премиерата на втората му книга „Забогатявай с 8333 лева на час“.

Всъщност книгата предшества сватбата. „Искам всеки един човек в България да е поне толкова богат (финансово!), колкото аз, когато написах тази книга“, споделя колоритният участник в пети сезон на реалити формата на bTV „Фермата“. А решението му да издаде втора книга, в която разкрива тайните на сделките с недвижими имоти, е повече от обяснимо, защото тя е естествено продължение на поредицата успешни практически семинари, които Калайджиев провежда, посетени от над 200 човека.

Първата му книга „Прави сделки като луд“ е единствената в България, посветена на брокерството и специфичния бизнес с недвижими имоти, чийто тираж вече е изчерпан. Втората му книга пък, вече се радва на огромен на интерес и за по-малко от месец половината тираж е продаден. И това никак не е случайно.

„Изключително малко са специализираните финансови книги на българския пазар, които наистина придават стойност и са от помощ, особено пък тези, писани от български автори. „Забогатявай с 8333 лева на час!“ на Димитър Калайджиев е бестселър, който на разбираем език ще ви преведе през сложния път на пазарните и икономическите игри, за да получите своята финансова независимост чрез инвестициите в имоти.

Дали да купувате, или да продавате, да отдавате под наем или да инвестирате парите си, все въпроси, чиито отговори може да ви направят много богати. Димитър Калайджиев е събрал цялостната си практика и огромен опит от последните години в една книга, в която ще откриете много важна и полезна информация за имотния пазар у нас. Не пропускайте съветите на специалиста, чието име е еталон в бизнеса с имоти в България. „Забогатявай с 8333 лева на час!“ е вашият билет към един по-заможен и финансово стабилен живот“, пише и главният редактор на книгата – Васил Койнарев.

Калайджиев става популярен с участието си в пети сезон на рейтинговото предаване „Фермата“. Освен с отдадената си игра и логика, с които премина през формата, той предизвика бурни реакции у зрителите с флирта с друга участничка в реалитито – Красимира. Впоследствие тя написа емоционално писмо до бащата на детето си, в което признава, че не е щастлива и ще търси промяна.

Въпреки очакванията на публиката, че това е поредната телевизионна афера, която няма да продължи в истинския живот, пет години по-късно, Митко и Краси не само споделят щастието на любовта, а пред броени дни вдигнаха сватба.

Семейство Калайджиеви разкриха, че очакват син през лятото.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Димитър Калайджиев Real Estate (@dimitarkalaidjiev7)

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������