СВЯТ

Екстрасенс предрече какъв ад ще дойде в Украйна и какво я чака АЕЦ “Запорожие“

Екстрасенсът Людмила Хамутовска предрече какво точно я чака Украйна през тази есен. Според нея, войната в страната ще продължи на края на годината.

По думите й украинците ги чакат много тежки битки, но победата в крайна сметка ще е за тях.

„Украйна ще участва в много тежки сражения през есента.

В същото време обаче страната ще жъне победи на фронта. Трябва да се разбере, че всичко ще бъде вълнообразно – някъде ще бъдем на върха, някъде ще ни бъде много трудно. Трябва да се подготвим за това нещо“, предупреждава Хамутовска.

Екстрасенсът предупреждава, че има огромна вероятност напрежението да ескалира на неочаквано място.

„Ще се водят и информационни войни. Дори не се съмнявайте в това. Ще има много провокации, както в момента в Запорожката атомна централа. Ще има огромен брой манипулации. Има вероятност от много силно изостряне на конфликта на ново, напълно неочаквано място“, казва екстрасенсът.

По думите й все пак, въпреки всички провокации, няма опасност за Запорожката АЕЦ.

„Окупаторите ще се отдалечат от нея до края на есента. В същото време ще манипулират информацията за случващото се до последния ден от престоя си около нея“, казва тя.

По думите й специално за там може да се стигне до споразумение на държавно ниво. То обаче няма да е лично между Путин и Зеленски, а трети страни ще разрешат този проблем. АЕЦ „Запорожие“ няма да бъде взривена“, категорична е Хамутовска.

Превод и редакция

ПРОЧЕТИ

Back to top button