ЛАЙФСТАЙЛ

Ето как изглежда Емили Тротинетката като момче, награбена е от Фики ВИДЕО

Сензационно видео изтече в мрежата, на което виждаме екстравагантната персона Емили, нашумяла покрай връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал да се представя като трансджендъра Мелиса.

Тя стана популярна и с безумието да излезе на магистралата с тротинетка, като по този начин влезе във всички централни новинарски емисии и сутрешни блокове.

Та, блондинката, за която мнозина мислеха, че е жена, всъщност е момче и това ясно се вижда в клипче, качено в Тик-Ток. Някои дори са убедени, че Емили се е родила хермафродит, но в зряла възраст избрала да е жена.

По-любопитното във видеото е, че Емили се появява като момче и то до един от знаковите поп фолк изпълнители – Фики Стораро. „Обичам те много! Ти си най-добрият певец на света! Обичам те, Фики!“, зове в клипчето момчето Емил(и), докато прегръща сина на Тони Стораро, който му връща жеста с думите: „И аз те обичам! Ти си най-доброто момче!“.

Видеото е снимано преди пет години, непосредствено преди новогодишните празници, тъй като Емили честити на Фики коледните празници.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button