ЛАЙФСТАЙЛ

Гери Дончева фалира, поиска спешно… СНИМКА

Популярният модел от близкото минало и настоящ пр експерт Гери Дончева, обяви в социалните мрежи, че спешно отдава под наем бизнеса си на морето.

Каква е причината красавицата, която е и университетски преподавател, да бърза толкова, не става ясно, но по всичко изглежда, че тя е закъсала финансово и търси начини да закърпи семейния бюджет.

От публикацията на Гери Дончева става ясно, че тя търси наемател „спешно“ и предлага оферта, която излиза много „изгодно“ – както потвърждават и кадрите от ресторанта.

Във видеото Дончева обяснява, че ще се радва именно някой от приятелите й да е новият собственик на бизнеса й, и разясни, че става дума за ресторант, който е напълно оборудван, и готов да отвори врати, но с новия си господар.

Цената, за която хубавицата ще се раздели с бизнеса си, е 2500 лв. на месец, като Гергана хвали заведението, че може да работи и целогодишно, пише „Телеграф“.

Малко по-късно тя изненада всичките си онлайн последователи, като добави, че ще се раздели и с доскоро управлявания от нея салон за красота, и масажно студио, чиято локация отново е край морето – срещу скромната цена от още 1500 лв. на месец.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������