ЛАЙФСТАЙЛ

Кали заведе музикантите и екипа си на тиймбилдинг в Гърция СНИМКИ

Музикантите от BMX бенд, Алекс Панайотова и тримата сина на Кали са заедно в Гърция. Колоритната група се възползва от последните летни дни, за да съчетае полезното с приятното.

Тромпетистът Сандо Сандов, пианистът Виктор Николов и барабанистът Евелин Методиев заедно с френската певица от български произход смаяла французите с изпълненията си на фолклорни и поп- фолк интерпретации на френски – Александра Панайотова се заедно с Кали на лятна фиеста, която комбинират със създаване на нова авторска музика.

Към музикантите се присъединява и изпълнителят Максим заедно със съпругата си.

Двамата с Кали планират да създадат акустична версия на хита, изпълнен през 2019-а от Максим – „Не целувай друг“. Кали, която притежава диплома по организационна психология, намери начин да приложи наученото в университета, обединявайки го с безспорните си качества в музикалното изкуство.

На плажа ги заварва и летния Александровден, което провокира екипа да отбележи празника на Александра Панайотова и най-малкия син на Кали – Александър.

Освен писането на музика и текстове, групата се отдава на летни забавления на плажа. След като избра нов творчески път за себе си и групата си, Кали е по-вдъхновена от всякога. Множеството запитвания за участия и ангажименти в частни и клубни събития доказват на изявената певица, че публиката харесва новото й амплоа и с радост припява най-новия й хит „ШантавУ“, в който си партнира с феномена Алекс Панайотова, позната на публиката от участието й в „България търси талант“ през 2016-а година. От Гърция творците се прибират заредени с незабравими емоции и множество дема на нови песни.

ПРОЧЕТИ

Back to top button