ЛАЙФСТАЙЛ

Катето Евро извади от нафталина СНИМКИ на Сашо Кадиев и трогна всички с думите си

На близостта между Катето Евро и Сашо Кадиев може да завиди всяка майка, която си мечтае да има същия контакт с детето си. Майка и син демонстрират привързаност, каквато сме виждали само по филмите. 

А по случай рождения ден на обичания си син актрисата извади от нафталина ретро снимки на малкия Кадиев и отправи много лично пожелание, с което докосна не само неговото сърце, но успя да разчувства и последователите си в мрежата. 

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Катерина Евро (@k.evro)

„Мило Сашенце, този ден е най-хубавият ден в живота ми! Най-чаканият, най-желаният! Още щом се влюбих в татко ти, започнах да мечтая за детенце. Молех го – хайде Джорджи, искам бебе! – а той милият, все ме успокояваше – ще си имаме, обещавам ти, изчакай малко. И аз изчаках и на 30 дойде – ти.

Ако можех да върна времето, пак щях да искам да съм твоя майка! Обичам те повече от живота си и знай, че няма нищо по-силно от любовта на майката. Сега бих дала всичко, когато ми звънне телефонът да изпише – МАМА…..

Честит Рожден Ден, детенце мое! Искам да си здрав и по-спокойно да го караш този живот. А аз винаги ще съм на една ръка разстояние“, гласи посланието на Катето към водещия на „Преди обед“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button