ЛАЙФСТАЙЛ

Константин бесен на брат си! Тръгна да бие известна жена в “Сървайвар“ и я… СНИМКИ

Грозна сцена между двама силни играчи се разигра в „Сървайвър“. Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, скочи агресивно срещу съотборничката си от племето „Червени“, шампионката по кану Станилия.

Най-възрастният риалити герой излезе от кожата си, след като спортистката аплодира битка, в която съперник от вражеския отбор „Сини“ победи член на нейния тим. „Вместо да пляскаме, да побеждаваме! Важана е победата!“, просъска Светльо срещу Станилия.

Каякарката му обясни, че аплодира хубавата, спортсменска игра, а не резултата. „Тогава не излизай за победа, приятелко!“, иронизира я братът на Коцето.

Станилия, която има в актива си златен медал от световно първенство и винаги се хвърля през глава в изпитанията, се вбеси на коментара му и се развика. В отговор, Светльо скочи от пейката, на която беше седнал и застрашително се изправи срещу спортистката. Преди двамата да стигнат до физическа саморазправа, ММА боецът Жоро ги разтърва.

Избухването на Светльо предизвика остра реакция в противниковия отбор на сините. „На жена ли скачаш, бе?“, провикна се кулинарката Божана, която не крие симпатиите си към Станилия. „До този момент много уважавах Светльо, защото е интелигентен човек с житейски опит. Но не мога да преглътна начина, по който говореше на Станилия. Той почти й скочи на бой, започна да й крещи, това е недопустимо“, обяви дизайнерът Едис.

Самият Светльо обяви реакциите им за „излишна драма“, подчерта, че е с 15 години по-голям от Станилия и очаква уважение както към по-възрастните, така и към мъжете.

ПРОЧЕТИ

Back to top button