ЛАЙФСТАЙЛ

Красивата българка, за която говори цяла Унгария СНИМКИ

Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си. Баща й Панчо Чернев е актьор и мениджър на културни събития. Майки ѝ е София Кузева Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми „Вчера“ на Иван Андонов.

Самата Криста е родена в Германия, където родителите й се установяват през 90-те, но връзките й с България никога не са прекъсвали.

Криста Чернева все по-уверено върви по стъпките на известните си родители, особено след като изигра една от главните герои в сериала Kitz на Netflix през 2021 г., който стана много популярен в Унгария.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от K R I S T A T C H E R N E V A (@kristatchv)

И въпреки успехите на българката в професионален план, причина да се говори през последните месеци за нея се оказа личния ѝ живот. И по-скоро фактът, че очевидно има връзка с унгарския футболист Адам Салай, който в момента играе в швейцарския футболен отбор Базел. Връзка, която двамата дълго време пазят в тайна.

От няколко месеца 34-годишният голмайстор празнува головете си в палец в уста и докосване на корема, което стана причина да се спекулира, че вероятно ще става баща.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от K R I S T A T C H E R N E V A (@kristatchv)

ПРОЧЕТИ

Back to top button