ЛАЙФСТАЙЛ

Майката на Влади Въргала го остави без думи с това изпълнение СНИМКИ

Майката на Влади Въргала – Анета, изигра първия си танц след тежки инсулт, който получи преди две години. Родителката на актьора е със 100 процента инвалидност след мозъчния удар.

Майката на Въргала отпразнува 81-вия си рожден ден. Празникът на майката на автора на филма „Операция „Шменти-капели“ бе в края на миналата седмица.

Щом чува парчето на Мая Нешкова „Честит рожден ден“ и надъхана от сина си, Анета вдигна бастуна в ритъм с музиката. А по-късно двамата излязоха на дансинга и затанцуваха.

„Няколко месеца, след като победи инсулта преди две години, изтанцувахме първия си танц. Тя едва стои на краката си, но днес танцува. Ридаеше и беше щастлива. Аз също“, споделя Владислав Карамфилов, както е истинското име на актьора.

На купона присъства цялата рода на семейството. От децата на майката на Въргала до правнуците й. Разбира се, най-близките приятелки на Анета също са до нея по време на празника й. За финал всички подаряват на майката на Въргала красива и много вкусна торта.

„През целия ден й звъняха хора от различни възрасти, градове и държави. Да има толкова хора, които на тази ти възраст искат да те поздравят, е комплимент, че не си пропиляла живота само за себе си. Мама беше щастлива и ведра. Смях, прегръдки, наздравици, пожелания, любов и торта. Тя беше щастлива и развълнувана“, казва още Въргала.

Влади продължава да е благодарен на Господ, че майка му е жива и здрава въпреки тежкия инсулт.

Актьорът пожелава на майка си да бъде все така ведра, да не спира всяка сутрин да прави гимнастика, рехабилитация, раздвижвания и масажите, които я държат във форма.

„Не спирай да гледаш следобед турските сериали. Да се смееш на шегите ми и да получавам целувката си преди лягане и когато се събудя! Само това“, завърши Въргала.

ПРОЧЕТИ

Back to top button