ЛАЙФСТАЙЛ

Мария пак прекали с парада на лукса, вижте какво кара и какво си позлати… СНИМКИ

Поп фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със златни номера на семейните автомобили. С придобивката се похвали самата тя. В профила си в Инстаграм певицата сподели снимка на семейния автопарк.

Регистрационните табели и на двете коли нямаше как да останат незабелязани от последователите на звездата.

Двата супер луксозни автомобила притежават уникални регистрационни номера.

Мария се изложи тотално! Пя на плейбек, обечена в целофан… ВИДЕО

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Това, което прави впечатление, е, че номерата и на колата на Мария, и на тази на мъжа й, са абсолютно еднакви, и са съчетание от буквата М и числото 2. Потребителите в мрежата веднага започнаха да правят догадки, като според мнозина комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката – Мария и Миро.

„Не искам да коментирам темата с номерата, всеки може да си прави всякакви догадки и да търси символиката, може и да е и символично заради имената ни, а може и да не“, заяви Мария пред „Телеграф“, но не пожела да коментира каква е сумата, която е заплатила. Справка на медията показва обаче, че административната такса в момента, за да бъде поръчан такъв номер за регистрация на превозно средство у нас, е в размер на 7500 лв. и може да се случи след предварително подадено заявление в съответната служба.

ПРОЧЕТИ

Back to top button