ЛАЙФСТАЙЛ

Мистерията с Монна се заплита! Ето кои риалити звезди и инфлуенсъри я търсят под дърво и камък

Най-известното име напоследък в социалните мрежи е Монна и само за една седмица успя да накара всички да говорят за нея. А всъщност никой не знае коя е тя. 

Много популярни мацки у нас отправят любопитни въпроси, свързани с Монна, но не издават повече подробности. Именно те я превърнаха в най-горещото и коментирано име, а версиите „коя е Монна“ се множат с всеки изминал ден.

 

Въпросите с името на Монна станаха вайръл в социалните мрежи. Първи за нея оповестиха Елизабет и Габриела от „Игри на волята“, а към тях се включи и Сюзън от същия формат. 

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от BILYANA LAZAROVA(@b_lyanish)

Няколко дни по-късно положението с Монна в социалните мрежи е взривоопасно. Вместо да се разкрива истината за нея, тя се заплита все повече. Редица родни риалити звезди и инфлуенсъри задават въпроси за Монна и по всичко личи, че те са наясно с истината. 

Певицата Паулина от „Игри на волята“ попита последователите си дали искат да пусне лайф с Монна. Инфлуенсър на годината за 2021 Еми Иванова пък написа, че Монна е спукала гума и търси някой да й помогне. Модната инфлуенсърка Джан Христова също има история с потайната Монна. Какво свързва Монна с всички тези красиви и известни жени?! Това е въпросът, който вълнува всички от няколко дни насам. 

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от PAULINA (@paulinagoranov)

Моделката Василена пък реши да й търси мъж, който трябва да е „красив, умен и забавен“. Сюзън от „Игри на волята“ пък й се ядоса, че не се е явила на тренировка. Карина Илиева от „Къщата на инфлуенсърите“ стресна всички с въпроса си: „Вие разбрахте ли какво стана с Монна“ и сега всички тръпнат да научат какво следва. Поп фолк певицата Биляниш също се интересува „какви ги върши Монна“. 

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@karinaailieva)

Постовете и сторитата на мацките взривиха публичното пространство и все повече хора се чудят какво се случва и кога самоличността на Монна ще стане достояние на всички. /

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button