ЛАЙФСТАЙЛ

Нелина призна за обратите и мъжа до себе си СНИМКИ

Нелина смело излиза от рамките на музикалните стилове и се изявява успешно, както в поп фолка, така и във фолклора и поп жанра. Тази година гласовитата певица стана част от едно от най-успешните турнета „Обич и песни“, в което е заедно с певици като Йорданка Христова, Мими Иванова, Силвия и Теди Кацарови, Роси Кирилова, Тони Димитрова и Ева Найденова.

На 18 октомври в зала 1 на НДК предстои финалният концерт на „Обич и песен“, а Нелина не се сдържа и сподели следното: „Чувствам се невероятно в компанията на такива изтъкнати имена, които харесвам още от детските години, а и до ден днешен си тананикам техните песни. Голямо удоволствие и чест е това за мен.

Нелина стана студентка и побърка Благоевград, вече е… СНИМКИ

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nelina (@nelina.music)

„В началото си зададох въпроса: „Какво правя аз в тази конфигурация?!“ Като започна турнето и зрителите скачаха веднага на сцената, още при първите тактове на хората, аплодираха ме бурно и продължително и се убедих, че си тежа на мястото. Всеки един изпълнител от турнето има свой почерк и колорит, а моето участие е може би цветното петно в тези концерти.

Ако за другите колежки хората стават и ги аплодират, докато пеят, или след това, то при мен още в началото се извиват кръшни хора. Това хвърля в ужас техническия екип, защото могат да се оплетат в кабелите и да спрат тока. Всеки път озвучителите са на нокти, докато не приключи моето изпълнение! (Смее се.) За сметка на това, хората са толкова весели, щастливи и много зрители ми казват, че са ме преоткрили на това турне.

След всеки концерт си мислех, че не може да е по-хубаво, но следващия завършваше още по-удовлетворяващо. След двете толкова потискащи години за мен и моите колеги, това лято ни дойде прекрасно!“, споделя изпълнителката пред „Труд“.

А дали и в личен план Нелина е толкова въодушевена и има ли мъж в живота си, тя отвръща така:

„В момента по-скоро не съм влюбена, но животът продължава. Не може всичко да има човек – все пак турнето ни е толкова успешно, графикът ми е препълнен, пътувам много, а всичко това е доста натоварващо. В момента не ми стига времето, а една връзка си иска време и внимание. Истинският мъж знае с какво и как да направи жената щастлива.

Той трябва да си тежи на мястото, да е сериозен, отговорен, кавалер и джентълмен и да те накара да се чувстваш по-добре, когато сте заедно, отколкото преди това – нямам време за губене!“, признава обичаната певица, която често получава комплименти.

„Наскоро един мъж ми отвори вратата с комплимент: „Каква жена! Това е жена отвсякъде!” На улицата пък често са ми пращали въздушни целувки, комплименти, в социалните мрежи също. Сещам се, че много пъти на концертите се случва при мен да дойдат жени и да ми кажат: “Вие сте любимата певица на мъжа ми, хайде да се снимаме, за да му пратя нашата снимка!”

Това е много хубаво – да се радвам на одобрението и на мъжете, и на жените, защото означава че хората ме харесват не единствено и само заради визията, или гласа, а комплексно като личност, след всичко, което съм направила през годините“

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button