ЛАЙФСТАЙЛ

Нови сензационни разкрития по секс скандала с Коцето взривиха фолк средите!

Поп фолк звездата Константин яко го загази, след като бе обвинен в изнасилване от 17-годишна тийнейджърка, озовала се в хотелската му стая в Слънчев бряг в ранните часове на 18 август. Според информацията по-рано същата нощ непълнолетната Надя е била на живо участие на Коцето в дискотека „Маскарад“ в Приморско.

Полицията в Несебър пое разследването на случая, проверка бе извършена и от Районната прокуратура в Бургас. Ангажирани с разследването признаха пред „Уикенд“, че до повдигане на обвинение срещу Константин няма да се стигне, тъй като назначената лекарска експертиза не е установила да е имало следи от насилствено полово сношение.

Въпреки това Константин е бил разпитван 2 часа в РПУ-Несебър от разследващи полицаи заедно с шофьора и озвучителя си Вили, брат на друга поп фолк звезда – Борис Дали. Криминалистите са изисквали и мобилния телефон на Коцето, като са свалили и копирали всички мобилни приложения за комуникация на изпълнителя. Твърди се, че именно мобилната кореспонденция между Константин и жалващата се, че е изнасилена от него тийнейджърка са оневинили фолк звездата. От разпечатките станало ясно, че 17-годишната е страстна почитателка на Константин, която често му пише съобщения, за да се информира за участията му по Южното Черноморие.

Фолкпевецът обаче е отговарял лаконично на въпросите й. В сигнала, подаден до полицията в Несебър на 18 август, в който се жалва, че е била насилена сексуално, 17-годишната ученичка твърди, че Константин сам я е поканил на свое участие в Приморско, а след това тя се озовала в хотелската му стая в Слънчев бряг.

„Имаме много фенове, за които е удоволствие да бъдат близо до нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата слава и прибягват до притеснителни методи. Тук става дума точно за такава злоупотреба, но не искам да влизам в подробности, за да не преча на разследването. До дни случаят ще се разплете, истината ще излезе наяве и ще блеснат на бял свят игричките“, коментира преди дни обвиненията в изнасилване Коцето.

Близки до звездата обаче разкриват, че той подготвя да подаде жалба за набеждаване срещу доскорошната си почитателка. И е твърде възможно да е станал жертва на изнудване, пише „Уикенд“. До този момент няма официални данни някой да е искал пари на фолкпевеца, но се мълви, че мастити полицаи от Бургас са предложили на Коцето да му разрешат проблема срещу 50 000 лв., пише още изданието.

Любопитна подробност е, че само преди 2 месеца, в средата на юни, жалващата се от изнасилване от Константин е обвинила в опит за насилствен секс и 28-годишен милионерски син от „Свети Влас“, но часове по-късно е изтеглила жалбата си.

Според полицаите от Несебър, разследващи случая, броени часове преди 17-годишната Надя В. от Стара Загора да подаде сигнал, че е изнасилена от Константин, тя е била търсена в полицията от баща си, който развива бизнес в Слънчев бряг, поради което й тя прекарва цялото лято на морето.

Макар и непълнолетна, Надя е част от постоянното присъствие в актуалните поп фолк дискотеки, а това лято разкрепостената ученичка често е купонясвала и по дискотеките в Созопол, Лозенец, Приморско и Царево, става ясно от публикувани нейни снимки в социалните мрежи.

„Баща й често я е издирвал с полиция, тъй като тя не се прибира до сутринта. Така се е случило и на 18 август, когато беше подадена жалбата за изнасилване срещу Константин. Възможно е Надя да се е страхувала от гнева на баща си и заради това да е твърдяла, че е отвлечена и изнасилена от Константин“, признава полицай от Несебър.

Според думите му, в първоначалната си жалба Надя твърдяла, че била принудена насилствено да се качи в луксозния „Мерцедес“ на Константин след негово участие в Приморско, приключило към 4 ч. след полунощ. Фолкпевецът я завел до Слънчев бряг, след което двамата се качили в хотелската му стая, където Надя правила секс против волята си.

Много скоро обаче, тийнейджърката променила версията си, след като се оказало, че камера за видеонаблюдение на бензиностанцията на „Лукойл“ край Приморско я е заснела с Константин, а от видеото се виждало как слиза от лимузината на Коцето, смеейки се, за да си купи цигари и енергийна напитка. Видеокадрите от фоайето на хотела в Слънчев бряг също опровергават първоначалните й думи, че е била похитена. Девойката се държала доста фриволно. Впоследствие Надя признава пред полицаите, че доброволно се е прибрала с Константин и че сама е отишла в стаята му, но какво точно се случва там, до този момент остава загадка. Константин обаче е категоричен, че изнасилване не е имало.

В негова полза говори и лекарската експертиза на 17-годишното момиче, според която няма данни за насилствен полов акт. Според закона, доброволен секс с непълнолетна се преследва, само ако лицето е под 16-годишна възраст. Засега обаче не е известно дали изобщо е имало дори доброволен секс, или Константин е бил здраво натопен от своята почитателка.

Макар, че по всяка вероятност няма да бъде образувано дело за изнасилване срещу Константин, секс скандалът ще повлияе негативно на кариерата му, пророкуват в музикалния бранш. Наскоро той, заедно с приятеля си Димитър Ковачев – Фънки, попадна и на мушката на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) заради серия от солени шеги с малките хора в социалната мрежа „Тик-ток“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button