ЛАЙФСТАЙЛ

Нови три двойки в “Игри на волята“! Ето кои участници се гаджосаха СНИМКИ

Любовните искри в новия сезон на „Игри на волята“ се засилват изключително много и не става въпрос само за двойката Елица-Алекса, които влезнаха в шоуто като влюбени. 

Заформят се още две двойки. За едната знаем със сигурност, че след края на шоуто симпатиите са прераснали в нещо повече. Но се заформят още две скандални и неочаквани двойки, а дали ще оцелее любовта им извън шоуто ще следим с интерес.

 

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Alexandra Feigin // (@alexandra_feigin)

Любовната история на Елица и Алекса вече не вълнува толкова зрителите. Всички се интересуват от новосформиралите се такива. От последните епизоди стана ясно, че още по време на кастингите Георги от племето на Непобедимите и Фейгин от племето на Супергероите са проявили интерес един към друг и дори двама вече са ходили на среща. По време на самите състезания често погледите им се засичат типично по детски.

Очевидно след края на предаването двамата са имали достатъчно време да се опознаят, защото най-накрая Фейгин и Георги споделиха своя обща снимка, на която се гледат влюбено и е чисто доказателство, че риалити звездите вече са заедно. Зрителите определено харесват това и много им симпатизират.

Виктория и Цецо също не крият симпатиите си един към друг. В последния епизод на шоуто дългият мъж се осмели да покани съплеменничката си на среща, но докъде са стигнали техните отношения можем само да гадаем. 

Мирела и Валери също не са си безразлични, но на този етап синът на Мария Гроздева не смее да предприеме по-сериозна крачка. Пречи му това, че Мирела е бивша на друг участник от същото племе, а именно на Лефтеров. Със сигурност след края на шоуто вече няма да има подобни скрупули и може да станем свидетели на поредна звездна двойка.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button