ЛАЙФСТАЙЛ

Поредна шашма в “Ергенът“ потресе зрителите! Евгени и Виктор се оказаха… ВИДЕО

Вторият сезон на „Ергенът“ е в разгара си, а коментарите за различни измами в риалити формата, вече са налице. И стават все по-яростни в социалните мрежи.

Още в началото на формата стана ясно, че предишният и настоящият ерген не се познават. Истината обаче, се оказа малко по-различна.

Двамата не само се познават, но между тях е имало и нещо повече преди години.

Става въпрос за пикантна и доста гореща история между Виктор Стоянов и Евгени Генчев, която се случва преди десетина години. В това уверяват зрители на формата, активно дискутиращи в мрежата случващото се в шоуто.

Нещо повече – световноизвестният пианист Евгени повтаря елегантната ирония в изказа, с която боравеше в първи сезон и предшественика му Виктор Стоянов.

Освен това двамата лъснаха и в чалга клип на Галена от 2015 година към песента й „Стара каравана“. В него се вижда как Евгени и Виктор се возят в кола, като не спират да се кикотят и да се търкалят в пясъка на плажа. И двамата са в завидна топ форма, и достатъчно близки.

„Нищо чудно приятелството на двамата да е нещо по-така и повече от стандартното“, намигват веднага зевзеци. А наскоро и кулинарката Мариела Нордел го намекна от фейсбук профила си, наричайки музиканта „Женята“.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������