ЛАЙФСТАЙЛ

Потрес! Участничка в “Игри на волята“ изяла собствената си плацента СНИМКА

Участничка от новия сезон на „Игри на волята“, което стартира тази вечер в ефира на Нова тв, е изяла собствената си плацента, както става ясно от визитката, която Велислава прави за формата. 

Във видеото тя признава, че след раждането на синовете си, е изяла плацентата. Не само това, а собственият ѝ мъж й е направил шейк, който тя изпила с удоволствие след това.

„Не си ли е прегризала пъпната връв сама, не я признавам.

“, „Ако роди още 2 деца, ще преяде с плацента“, „Дано да изтрае по-дълго в играта. Интересен участник е.. Много ми хареса.“, „Хубавичка, да беше премълчала какви шейкове пие“, „Вели, на първо място, е страхотен човек, супер всеотдайна. А на второ място е супер забавна. Не очаквах да я видя днес сред участниците, но бях забравила колко луда може да е“, гласят само малка част от многобройните коментари по адрес на Велислава в социалните мрежи.

Вече е известно, че този сезон на „Игри на волята“ започна с разделените на три отбора участници, като има сериозно женско участие особено в екипа на „Безстрашните“, където се събраха пет жени и двама мъже. Другите два отбора са „Супергерои“ и „Непобедимите“.

ПРОЧЕТИ

Back to top button