ЛАЙФСТАЙЛ

Сашка Васева: След операцията преоткрих мъжа си! СНИМКИ

Голямото завръщане на Сашка Васева – и на сцената, и към живота, вече е факт, а с него и новите положителни емоции в нея, които са й повече от нужни именно сега.

В скорошно интервю за „Телеграф“ легендарната поп фолк звезда от близкото минало признава, че много й се пее и то за любов. И това не е никак случайно, защото в най-тежкия момент, в който се бори буквално за живота си, този, който единствен е бил до нея, е мъжът й Христо Бакърджиев, когото среща през 1999 г.

„Нямам никакъв спомен от операцията, защото съм била под упойка.

Христо се е погрижил да отида до лекаря. Изобщо дължа всичко на Христо.“

На въпрос дали знае колко е струвала животоспасяващата й операция в Германия, изпълнителката отвръща така: „Не, не знам. Не смея да питам дори. Но се справяме. Христо е воин и не се оплаква.- Неговото благородство преоткрих!“

След участието в юбилейното издание на „Пирин фолк“ в Сандански, Сашка Васева и семейството й отидоха до морето. “ Ходихме на плажа. Христо се къпа в морето, аз не посмях. Уплаших се нещо от морето. Не беше бурно, но беше дълбоко. На първия ръкав на Халкидики бяхме, само двамата..“.

Двамата имат две деца – Христо-Никола и Христина-Елена. Христо завърши наскоро училище и все още избира как да продължи образованието си, а Христина учи в Германия и сега ще бъде в осми клас.

ПРОЧЕТИ

Back to top button