ЛАЙФСТАЙЛ

Тези СНИМКИ издават бременна ли е Ралица Паскалева

В началото на месеца се появи съмнение дали случайно Ралица Паскалева не е бременна за втори път – причината е, че от известно време насам залага само на широки дрехи, дори и при участията си в „Като две капки вода“.

Е, след снощния финал мнозина вече са убедени дали тя това е така. Чаровната актриса отново заложи на широки дрехи – даже доста широки и внимаваше много какви и колко действия извършва на сцената.

В тандем с колегата си и добър приятел в живота Димо Алексиев се оказаха най-приятната изненада на сезон „Неделя“ на култовото шоу за имитации.

И за да е финала наистина вълнуващ, Ралица нямаше как да скрие и вече леко понаедрялото си коремче. Потвържденията идват от кадрите.

Припомняме, че Ралица и Теди Салпаров вече имат един общ наследник – Максим, който вече е на пет годинки, но очевидно са решили да му подарят братче или сестриче в най-скоро време. Волейболната звезда има дете и от предишна връзка.

Въпреки съмненията, че носи бебе в утробата си обаче, Ралица се раздаде на макс на сцената на „Капките“ по време на всичките си изпълнения и успя да впечатли дори и най-упоритите скептици.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������